Brandul Casa Andra by Daspi a luat naștere în anul 2016 din dorința de a crea ținute în concordanță cu personalitatea și conformațiile clientelor si usor usor am extins gama de produse.

Este foarte important pentru noi, ca orice femeie care comanda produsele noastre sa fie multumite si sa se simta cat mai bine in creatiile noastre. De aceea cand lansam colectii, ne gandim ce le-ar placea sa poarte, modelele sa fie cat mai versatile, acompaniate de culori vii care scot in evidenta personalitatea fiecareia in parte si sa fie confectionate din cele mai bune materiale.

Relaxata, pe canapea, la birou sau pe terasa casei tale, in strainatate, in vacanta, oriunde te-ai afla poti face cumparaturi 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, in toate zilele din an. Eviti traficul, gasirea parcarii, timpul de stat la coada.

Femeile ca si tine ne inspira sa devenim mai buni in ceea ce facem!

Pentru tine, producem in Romania!

Mai specific, Sediul nostru Central se afla in Campina, jud. Prahova.

La sediul nostru producem toate produsele sub numele CASA ANDRA by Daspi

Articolele sub eticheta CASA ANDRA by Daspi le gasesti  la noi pe site, la sediul nostru, sau in magazinele DASPI din Cluj-Napoca, Piatra Neamt, Buzau, Braila si nu in ultimul rand Campina.

Te asteptam!